Nyhetsbrev

--- VILL DU VARA MED I THE ADVANCE GUARD? ---
 Bor du i Stockholm och vill engagera dig inom Harry Potter fandom?
 Skicka ett mail till theadvanceguard@hotmail.com, så blir du uppskriven på vår maillista och får veta när vi arrangerar nya saker och hur du kan hjälpa till!

Kommentarer
Postat av: Eriskay91

... måste man bo i Stockholm? För det vore lite bra att få utskickat info om sånt som konvent och wrockshowerm som man kanske vill åka på i alla fall. ^^

2009-03-18 @ 15:52:17
Postat av: Vickan

Aaaaah, nu vill jag bo i Stockholm! I Göteborg kan man omöjligt få igång en grupp för vi är inte många som faktiskt brinner för Harry Potter på det sättet. hmf.

2009-03-18 @ 16:06:17
URL: http://vickipalmgren.blogspot.com
Postat av: Maria

Anna, det här är bara TAGs grejer. De kommer ju skrivas om på SHPF också... och SHPF skulle förresten kunna ha ett nyhetsbrev också. Vad tror du? Annars är det klart att du kan få TAGs brev bara för läsningens skull, I don't mind. :DVickan, hur vet du deeet? Jag får hjälpa dig ragga folk på spelningen, märker jag. Göteborg är väl kanske hälften så stort som Stockholm (vet inte riktigt), och om vi får 25 pers på en bokdiskussion här borde ni kunna få minst 10. Och det räcker ju.

2009-03-18 @ 17:49:19
URL: http://theadvanceguard.blogg.se/
Postat av: Eriskay

Maria: Haha, det är bara jag som är allmänt pepp på fandom-grejer! Jag borde egentligen kunna lugna ned mig lite och läsa om det i sinom tid, tror jag nog. :)

2009-03-18 @ 18:46:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0