Picknick!

Japp, för att fira sommarlovet så fixar vi en träff med mat och sånt.

VAD: Picknick
VAR: Gärdet
NÄR: Sön 14/6, kl. 14.30

De som är osäkra på om de hittar kan mötas upp 14.00 vid T-centralen uppgång Sergels torg, så guidar vi er dit! Ta med er något gott att äta och dricka, helt enkelt. De som vill spela quidditch kan göra det (för att ersätta den traditionella picknicksporten brännboll). Om vädergudarna av någon anledning skulle vara emot oss så möts vi alla upp vid centralen kl. 14.00, så får vi se var vi tar oss därifrån.

Förutom mat får du gärna ta med dig lite idéer och önskemål på vad vi ska hitta på tillsammans i sommar! Och självklart får du ta med dig intresserade kompisar, ju fler desto bättre. Kom och trivs, helt enkelt.

Beach 2009

Okej, det är en ovanligt cool rubrik för ett nördigt inlägg. 8) Vill bara uppmana alla läsare att ta på sig gympaskorna och infinna sig på Gärdet på söndagar kl 14.30. Då är det quidditchträning för alla som vill! Efteråt brukar vi gå och käka någonstans tillsammans, eller helt enkelt hänga i det fina vädret (om det är dåligt väder blir det med största sannolikhet ingen träning).

RSS 2.0