Ännu ett tillskott till banden!

Ginger and Moon kommer att spela, vilket har varit klart länge. Det är deras första spelning och det kommer bli superkul att se dem live.

Mer info om Wizard Rock Halloween

Nu finns det mer information om wizard rock-spelningen den 1 november.

VAR? Spelningen kommer äga rum i Midsommargården som ligger vid Telefonplan, alldeles intill tunnelbanestationen. Vi utlovar skyltning så att ni ska hitta lite bättre.

NÄR? 1 november som sagt, klockan 19.00-21.00. Insläpp sker 18.45 och vi skulle vara glada om folk kunde vara där senast 18.55 så att vi inte blir så försenade!

HUR MYCKET? 20 kronor för awesome musik och härlig stämning! Betalas vid insläppet och gärna jämna pengar. Alla pengar går till HPA.

HUR TAR MAN SIG DIT? Från T-centralen åker man röda linjen mot Fruängen för att sedan hoppa av vid Telefonplan. Mer information finns på SL's hemsida. För dig som är rädd att tappa bort dig så finns det folk som står beredda att möta er vid Plattan vid Sergels torg. De kommer att stå vid "glaskuben" intill trappan vid Drottningatan. Om du tycker att det här låter som något för dig så var där SENAST 18.10 så att ni inte missar tunnelbanan mot Telefonplan.

Med störta sannolikhet kommer det gå att köpa lite ätbara goda grejer på plats så ha gärna lite pengar till det, i alla fall du skulle bli törstig eller hungrig. Eller bara sugen.

Vi kan även meddela att vi har fått utökat tillskott till banden. THE SWEDISH SHORTSNOUTS kommer också att spela.

Mer information finns i inlägget nedanför detta. Kom dit och wrocka med oss. Det kommer att bli episkt och awesome!

RSS 2.0