Vi fikar istället!

Sista chansen nu om någon kollar in bloggen i detta ögonblick. Vi träffas 14.00 vid T-centralen uppgång Sergels torg idag och så går vi någonstans och tar en fika tillsammans i det mysiga ovädret. Ses där! :D

Kommentarer
Postat av: Isabelle

Nää jag missade :/... Men jag var däär! :P Var vid t-centralen, hade glömt telefonnumret så jag irrade runt och frågade olika grupperingar som kollade lite mystiskt på mig. Dessutom hade jag lite bråttom för det var en viktig demonstration på Sergels torg samtidigt, en som såklart började samtidigt som träffen. Haha nu har jag känt till den här föreningen i typ 2 månader och fortfarande inte kommit iväg på något, så det kan gå :P. Men nästa gång, då banne, verkar va en sån skön förening hihi :)

2009-06-14 @ 19:55:08
Postat av: Maria

Men oooh, kom du inte fram till oss då? Och vi sade lite slarvigt att vi var från Fefo, och du gick vidare? Vi stod och satt i trappen ungefär. Jag är ledsen att du missade oss, men vi fixar något snart igen, kanske om 2 veckor eller så (innan jag börjar mitt sommarjobb, hua).

2009-06-14 @ 22:27:10
URL: http://www.svenskahpfans.com/
Postat av: Claudia

Näääää jag missade också detta :(

min dator har krånglat och kunde inte få tillgång till internets >.< gRrrrHoppas ni hade kul!

Hade varit roligt att vara med, men hoppas det kommer upp en till event snart :D

~ C

2009-06-16 @ 14:37:33
Postat av: Isabelle

Ahaaa haha XD Va roligt för mig då, då hinner jag innan jag åker bort ^^ Förresten det här med Quiddich träningar, en vän och jag är intresserade av att komma och kolla eller kanske testa om det är ok, är dom fortfarande på Gärdet 14.30?

2009-06-17 @ 11:19:16
Postat av: Maria

Claudia, hoppas du ser det här om stickträffen nu då! Och obs obs, man behöver inte kunna sticka, det går ju bra att bara komma och träffas. :)Isabelle, personligen har jag inte varit på träningarna på säkert en månad nu, och jag misstänker att jag inte är den enda som har prioriterat andra saker på söndagar. Men ehm... Just nu på söndag kan jag inte heller, men söndagen den 28 ska jag lova att vara där om det är fint väder samt försöka dra med mig några andra! Om det är fint väder kan det hända att den där picknicken blir av i samband med det, så håll utkik helt enkelt!

2009-06-19 @ 15:36:13
URL: http://www.svenskahpfans.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0